Proteste în Egipt: Două persoane au fost ucise în ciocnirile dintre poliţie şi protestatari din oraşul egiptean Suez

Două persoane au fost ucise joi la Suez, în nord-estul Egiptului, în ciocnirile între poliţie şi manifestanţii care protestează faţă de moartea a 74 de persoane miercuri după un meci de fotbal la Port-Said, au declarat pentru AFP surse medicale.

104 afișări
Imaginea articolului Proteste în Egipt: Două persoane au fost ucise în ciocnirile dintre poliţie şi protestatari din oraşul egiptean Suez

Proteste în Egipt: Două persoane au fost ucise în ciocnirile dintre poliţie şi protestatari din oraşul egiptean Suez (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Cei doi bărbaţi care erau din rândurile protestatarilor au fost împuşcaţi, conform surselor care nu au precizat originea focurilor de armă.

Mii de oameni au protestat în timpul zilei la Cairo acuzând militarii de la putere şi Ministerul de Interne de a fi responsabili pentru violenţele care s-au soldat cu 74 de morţi şi sute de răniţi miercuri seară la Port-Said (nord).

În timpul serii, manifestanţii şi poliţia s-au înfruntat în capitală înainte ca violenţele să se răspândească în oraşul Suez.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici