Proteste violente în faţa sediului Fiscului italian

Doi inspectori ai agenţiei italiene pentru impozite au fost agresaţi la Milano, iar la Neapole au fost înregistrate incidente violente în timpul unei manifestaţii.

193 afișări
Imaginea articolului Proteste violente în faţa sediului Fiscului italian

Proteste violente în faţa sediului Fiscului italian (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

La Milano, administratorul unei clădiri a agresat doi inspectori ai Equitalia care veniseră să colecteze impozite.

La Neapole, în faţa sediului agenţiei pentru colectarea impozitelor, doi agenţi de poliţie au fost răniţi în timpul confruntărilor cu protestatari care manifestau în mod neautorizat.

Protestele au izbucnit după sinuciderea unui om de afaceri care primse somaţie din partea Equitalia.

Manifestanţii au aruncat cu ouă şi cu vopsea roşie spre clădirea agenţiei pentru colectarea impozitelor, iar poliţia a intervenit pentru a-i dispersa.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici