Putin reînvie sistemul de valori sovietic: A lansat un concurs pentru premierea celor mai buni muncitori

Preşedintele-ales al Rusiei, Vladimir Putin, a lansat un concurs naţional pentru premierea celor mai buni sudori, şoferi de camion, electricieni, mineri şi zidari, un sistem care era practicat pe vremea URSS.

726 afișări
Imaginea articolului Putin reînvie sistemul de valori sovietic: A lansat un concurs pentru premierea celor mai buni muncitori

Putin reînvie sistemul de valori sovietic: A lansat un concurs pentru premierea celor mai buni muncitori (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Au fost stabilite cinci categorii: cel mai bun sudor, cel mai bun zidar, cel mai bun miner, cel mai bun electrician şi cel mai bun şofer de camion", a declarat Putin.

"Câştigătorii vor primi câte 300.000 de ruble (7.700 de euro), cei clasaţi pe locul doi 200.000 de ruble (5.150 de euro), iar cei de pe locul al treilea 100.000 de ruble (2.580 de euro)", adaugă Putin.

Ministrul Sănătăţii şi Dezvoltării Sociale, Tatiana Golikova, i-a împărtăşit lui Putin entuziasmul muncitorilor şi sindicaliştilor faţă de această iniţiativă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici