Republicanul Herman Cain recunoaşte că i-a dat bani femeii care susţine că au avut o relaţie

Candidatul republican Herman Cain, vizat de o serie de scandaluri sexuale, a recunoscut că i-a dat bani lui Ginger White, o femeie care susţine că a avut o relaţie cu el timp de 13 ani, dar insistă că nu a întreţinut relaţii sexuale cu ea, relatează BBC News Online.

291 afișări
Imaginea articolului Republicanul Herman Cain recunoaşte că i-a dat bani femeii care susţine că au avut o relaţie

Republicanul Herman Cain recunoaşte că i-a dat bani femeii care susţine că au avut o relaţie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Într-un interviu pentru publicaţia New Hampshire Union Leader, Cain a mai declarat că nu i-a spus soţiei sale, Gloria, despre prietenia cu această femeie.

Întrebat dacă aceste acuzaţii l-ar putea determina să renunţe la cursa pentru învestitura republicană în vederea alegerilor prezidenţiale din SUA, Cain a răspuns: "Da, este o opţiune". El a precizat că va lua o decizie privind campania după o întâlnire pe care o va avea vineri cu soţia sa.

Herman Cain a afirmat că i-a dat în mod repetat bani lui White, pentru a o ajuta "cu facturile şi cheltuielile lunare". "Sunt o persoană sufletistă când vine vorba despre astfel de lucruri", a subliniat el. "Am ajutat membri ai Bisericii mele. Am ajutat membri ai familiei mele".

Între timp, ziarul Atlanta Journal-Constitution a relatat că a avut acces la datele de telefonie mobilă ale lui Ginger White şi a constatat că ea şi Cain şi-au trimis 70 de mesaje între 22 octombrie şi 18 noiembrie, unele dimineaţa şi altele noaptea. Avocatul lui Cain, Lin Wood, a cerut datele de telefonie ale lui White pentru a-i "testa credibilitatea şi motivaţia".

Înaintea apariţiei lui Ginger White, Cain a fost acuzat de hărţuire sexuală de patru femei, care au denunţat fapte petrecute în anii '90.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici