Stat Islamic cere comiterea de atacuri teroriste cu vehicul în Italia

Reţeaua teroristă Stat Islamic a lansat un apel adresat membrilor şi simpatizanţilor, îndemnaţi să comită atacuri teroriste în Italia, folosind ca arme vehicule, informează site-ul LiberoQuotidiano.it.

4143 afișări
Imaginea articolului Stat Islamic cere comiterea de atacuri teroriste cu vehicul în Italia

Reţeaua teroristă Stat Islamic cere comiterea de atacuri teroriste cu vehicul în Italia

Într-un mesaj difuzat online, reţeaua teroristă Stat Islamic avertizează că Italia va fi "următorul obiectiv" după atacul cu vehicul comis în oraşul spaniol Barcelona.

"Membrii şi simpatizanţii Stat Islamic trebuie să lupte", transmite organizaţia teroristă sunnită, potrivit Institutului american SITE, specializat în monitorizarea site-urilor islamiste.

Cincisprezece persoane au fost ucise, iar alte 120 au fost rănite în atacuri cu vehicule comise recent în oraşul spaniol Barcelona şi în localitatea Cambrils. Atacurile au fost revendicate de reţeaua teroristă Stat Islamic.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici