Retragerea ruşilor din suburbiile Kievului lasă un adevărat măcel în urmă: au fost descoperiţi executaţi zeci de civili cu mâinile legate

  • Zeci de civili au fost descoperiţi executaţi, cu mâinile legate, pe străzile din oraşul Bucha, aflat lângă Kiev
  • În momentul retragerii trupelor ruse, localnicii povestesc cum aceştia au început să comită atrocităţi în masă
  • Peste 300 de civili ar fi fost ucişi şi îngropaţi în gropi comune sau abandonaţi ostentativ pe străzi
49797 afișări
Imaginea articolului Retragerea ruşilor din suburbiile Kievului lasă un adevărat măcel în urmă: au fost descoperiţi executaţi zeci de civili cu mâinile legate

Sursa foto: Profimedia

Armata ucraineană a recucerit oraşul Bucha, aflat la periferia capitalei Kiev. În momentul retragerii, trupele de ocupaţie rusă au lăsat un adevărat masacru: zeci de cadavre împrăştiate pe străzi.

Toţi cei ucişi sunt civili. Au fost executaţi cu mâinile legate la spate. Localnicii povestesc cum armata rusă a început să omoare civilii în momentul retragerii din oraş.

"Am stat două săptămâni în pivniţă. Aveam mâncare, dar nu aveam lumină, căldură. Ne-am încălzit la lumânări. Dormeam în cizme de pâslă cu zilele", rememorează un localnic.

Primarul Anatoliy Fedoruk a estimat că peste 300 de locuitori ai oraşului au fost ucişi, iar o groapă comună de la o biserică era încă deschisă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici