Româncă arestată la Oslo, după ce a furat un televizor cu diagonala de un metru pe care l-a ascuns sub fustă

O româncă a fost arestată la Oslo, în Norvegia, după ce a ieşit dintr-un magazin cu un televizor color cu diagonala de 42 de inch (106,68 centimetri) între picioare. Poliţia a arestat-o pe femeie, însoţită de prietenul ei, după ce aceasta a ieşit împleticindu-se dintr-un magazin din capitala norvegiană, ascunzând sub fustă televizorul în valoare de peste 3.800 de euro.

9110 afișări
Imaginea articolului Româncă arestată la Oslo, după ce a furat un televizor cu diagonala de un metru pe care l-a ascuns sub fustă

Româncă arestată la Oslo, după ce a furat un televizor cu diagonala de un metru pe care l-a ascuns sub fustă (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Femeia a putut să care televizorul cu diagonală mare prins între pulpe până la o staţie de autobuz din apropiere. Însă un angajat al magazinului a alertat poliţia, care a arestat-o la bordul autobuzului, informează Daily Mail.

Femeia şi însoţitorul ei sunt români, iar ea le-a spus poliţiştilor că are "muşchii de la picioare foarte puternici". Furtul s-a produs în centrul comercial Elkjøp.

"Nu este un lucru neobişnuit ca hoţii să pună câte ceva sub fuste şi pulovere largi", a declarat Tor Grøttom, la sediul Poliţiei Oslo. "Dar noi ne-am întrebat iniţial dacă este posibil, iar ulterior am încercat acest lucru la comisariatul de poliţie cu o femeie poliţist. Este greu, dar nu imposibil", a adăugat el .

Incidentul s-a petrecut joi, Internetul fiind plin de comentarii ale norvegienilor care afirmă că pun pariu că prietenele lor nu pot să repete "cascadoria". Însă poliţia norvegiană a anunţat că nu au existat furturi "la indigo" după acest caz.

Femeia, căreia un norvegian i-a dat numele de "Coapse Tunet" la o emisiune a unui post de radio, are vârsta de 31 de ani şi se află în continuare în custodia poliţiei, fiind interogată cu privire la alte furturi comise în Norvegia. Acest furt este cel mai "ciudat" înregistrat în Scandinavia în ultimii zece ani, comentează Daily Mail.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici