Rusia A SUPLIMENTAT efectivele militare la frontiera cu Ucraina: "Toate tipurile de armament sunt mobilizate în această zonă"

Rusia a suplimentat efectivele militare de-a lungul frontierei cu Ucraina, afirmă generalul american Philip Breedlove, comandantul forţelor NATO din Europa.

9730 afișări
Imaginea articolului Rusia A SUPLIMENTAT efectivele militare la frontiera cu Ucraina: "Toate tipurile de armament sunt mobilizate în această zonă"

Rusia a suplimentat efectivele militare la frontiera cu Ucraina, anunţă NATO (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Numărul trupelor ruse staţionate de-a lungul frontierei ucrainene este în creştere. A depăşit 12.000 de militari", a declarat generalul Breedlove, aflat în vizită la Priştina, în Kosovo, potrivit unei ştiri.

"Numărul batalioanelor operaţionale, al unităţilor speciale, al unităţilor antiaeriene şi de artilerie este în creştere", a spus comandantul NATO.

"Toate tipurile de armament sunt mobilizate în această zonă, inclusiv armament de infanterie, vehicule blindate. Observăm elemente în mişcare, venind din districtul militar central rus spre regiunea Rostov, unde se regrupează, sunt antrenate şi sunt detaşate la frontiera cu Ucraina", a explicat Breedlove.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici