Şase persoane, împuşcate în faţa unei biserici din New York unde avea loc o ceremonie funerară

Şase persoane au fost împuşcate, iar două dintre ele au murit, în timpul unei dispute care a avut loc în cursul nopţii în faţa unei biserici din New York unde era în desfăşurare o ceremonie funerară, relatează Wall Street Journal, în ediţia electronică.

375 afișări
Imaginea articolului Şase persoane, împuşcate în faţa unei biserici din New York unde avea loc o ceremonie funerară

Şase persoane, împuşcate în faţa unei biserici din New York unde avea loc o ceremonie funerară (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Incidentul a avut loc luni seara, în jurul orei 20.40 (03.40 ora României), în faţa unei biserici din cartierul East Flatbush din Brooklyn, a anunţat poliţia. O anchetă este în desfăşurare, iar motivul nu este clar încă.

Martorii oculari au descris trei suspecţi, toţi bărbaţi, cu vârste de aproximativ 20 de ani, care au fugit de la faţa locului într-un vehicul, posibil o maşină de teren argintie, a declarat un oficial. Unul dintre ei purta un tricou alb şi o şapcă de baseball pe cap, iar ceilalţi doi purtau tricouri albe, a adăugat sursa citată.

În timpul atacului, la biserică avea loc o ceremonie funerară, a declarat un al doilea oficial.

Printre persoanele împuşcate se numără două femei şi patru bărbaţi, a anunţat poliţia. Cei doi morţi sunt un bărbat în vârstă de 40 de ani împuşcat în stomac şi unul de 44 de ani împuşcat în piept, a precizat poliţia. Ambii au fost declaraţi decedaţi la centrul spitalicez Kings County la aproximativ jumătate de oră după incident.

O femeie în vârstă de 29 de ani şi una în vârstă de 38 de ani au fost rănite la picior, a precizat poliţia. Un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost împuşcat în mâna stângă, iar un altul de 40 de ani a fost împuşcat în abdomen. Toţi patru sunt în stare stabilă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici