Schimb de focuri la Marsilia. Cinci bărbaţi au fost răniţi

Cinci bărbaţi au fost răniţi în noaptea de joi spre vineri, într-un schimb de focuri la o băcănie din Marsilia, au declarat surse din poliţie citate de postul de televiziune BFMTV în pagina online.

655 afișări
Imaginea articolului Schimb de focuri la Marsilia. Cinci bărbaţi au fost răniţi

Schimb de focuri la Marsilia. Cinci bărbaţi au fost răniţi (Imagine: Hepta/Mediafax Foto)

Dintre cei cinci bărbaţi răniţi, dui sunt cunoscuţi de poliţie pentru trafic de stupefiante, unul pentru omucidere şi al patrulea pentru infracţiuni de drept comun.

Conform informaţiilor, aceştia au fost răniţi la picioare şi la abdomen, dar vieţile lor nu sunt în pericol.

Comerciantul a fost rănit uşor de cioburi de la geamurile sparte.

Poliţia judiciară a lansat o anchetă în acest caz, iar potrivit primelor indicii ar fi vorba despre o reglare de conturi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici