Schimbare istorică | Eurotunnel, grupul care exploatează celebrul tunel de sub Canalul Mânecii, va purta un alt nume post-Brexit

Eurotunnel se pregăteşte pentru epoca post-Brexit cu un rebrand corporativ, compania care exploatează tunelul de sub Canalul Mânecii fiind redenumită Getlink, scrie The Guardian.

4927 afișări
Imaginea articolului Schimbare istorică | Eurotunnel, grupul care exploatează celebrul tunel de sub Canalul Mânecii, va purta un alt nume post-Brexit

Eurotunnel se îmbracă în haine post-Brexit. Cum se va denumi

Compania franceză, care operează tunelul de pe Canalul Mânecii, a ales un nume anglo-saxon pentru a "marca trecerea grupului într-o nouă epocă interesantă pentru infrastructura de transport".

Cu toate acestea, schimbarea numelui va fi numai la nivel de grup.

Un purtător de cuvânt a declarat că schimbarea este necesară deoarece grupul deţine şi alte companii în afara tunelului, printre care Europorte, care se ocupă cu transportul de marfă sau ElecLink, o linie electrică proiectată pentru conectarea reţelelor naţionale franceze şi britanice.

Un purtător de cuvânt a confirmat că directorii înşişi au venit cu noul nume, aprobat în unanimitate de comisia Anglo-Franceză a companiei.

"Este vorba despre ”Get” (a lua ceva) şi despre ”Link” (legătură). Nu e fantezie, nu e nimic inventat. Este o denumire foarte anglo-saxonă - şi o mare parte din baza noastră de clienţi şi baza de investitori este anglo-saxonă ".

Purtătorul de cuvânt a spus că noul nume va permite atât companiei cât şi investitorilor să "nu se mai gândească la trecut şi să înceapă să se gândească la viitor într-un mod pozitiv".

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici