ALERTĂ DE SECURITATE la Los Angeles: Şcolile au fost închise din cauza unei ameninţări teroriste specifice

Toate şcolile din districtul Los Angeles, situat în statul american California, au fost închise marţi din cauza unei ameninţări teroriste specifice, informează ABC News.

2789 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ DE SECURITATE la Los Angeles: Şcolile au fost închise din cauza unei ameninţări teroriste specifice

Şcolile din Los Angeles, închise din cauza unei ameninţări teroriste specifice - presă

Ellen Morgan, purtătorul de cuvânt al Autorităţii educaţionale din districtul Los Angeles, a explicat că toate şcolile publice vor fi închise marţi din cauza unei ameninţări. Oficialul citat nu a oferit detalii despre riscul terorist.

În comitatul educaţional Los Angeles, al doilea ca mărime din Statele Unite, sunt 1.087 de şcoli şi 640.000 de elevi. Districtul Los Angeles cuprinde oraşul Los Angeles şi suburbiile acestuia.

Paisprezece persoane au fost împuşcate mortal pe 2 decembrie, în comitatul californian San Bernardino, de doi indivizi înarmaţi. Autorităţile americane au stabilit că a fost un atac terorist islamist, suspectând legături ale criminalilor cu reţeaua teroristă Stat Islamic.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici