Sondaj Washington Post/ABC News: Donald Trump, avans în preferinţele de vot faţă de Hillary Clinton, pentru prima dată în ultimele şase luni

Donald Trump, candidatul republican la funcţia de preşedinte al Statelor Unite, are un avans de 1% faţă de adversara democrată, Hillary Clinton, pentru prima dată în ultimele şase luni, în contextul noii anchete a FBI în scandalul emailurilor, conform unui nou sondaj ABC News / Washington Post.

2324 afișări
Imaginea articolului Sondaj Washington Post/ABC News: Donald Trump, avans în preferinţele de vot faţă de Hillary Clinton, pentru prima dată în ultimele şase luni

Sondaj Washington Post/ABC News: Donald Trump, avans în preferinţele de vot faţă de Hillary Clinton, pentru prima dată în ultimele şase luni

Potrivit sondajului, efectuat de Institutul Langer Research Associates la comanda ABC News / Washington Post, 46% dintre alegători ar urma să voteze cu Donald Trump, iar 45% din Hillary Clinton.

Ultima dată când Donald Trump avea un avans în acest tip de sondaj în faţa lui Hillary Clinton a fost în luna mai. Gary Johnson, candidatul Partidului Libertarian, are 3%, iar Jill Stein, de la Partidul Verzilor, 2%.

În urmă cu două zile, în acelaşi sondaj, Hillary Clinton avea un avans de 1%.

Modificarea raportului în preferinţele de vot pare a fi rezultatul deciziei FBI de a efectua o nouă investigaţie în cazul emailurilor private utilizate de Hillary Clinton în calitatea de secretar de Stat.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici