Stai în casă şi visezi o plimbare? Atunci hai la New York!

  • Un site unic, pentru a descoperi toate cartierele şi activităţile din New York
  • ”Marele Măr” poate fi muşcat şi de pe canapeaua de acasă
429 afișări
Imaginea articolului Stai în casă şi visezi o plimbare? Atunci hai la New York!

Stai în casă şi visezi o plimbare? Atunci hai la New York!

 

Portalul informatic Virtual NYC, disponibil pentru toţi online, atrage un public larg, atât american cât şi internaţional, ba chiar pe cei din New-York, izolaţi la domiciliu din cauza epidemiei coronavirus. Site-ul reuneşte resurse online, cum ar fi muzee, galerii, teatre şi atracţii în toate cele cinci cartiere ale oraşului, oferind tururi virtuale.
 
Vizitatorii pot să-şi pună încălţămintea de running pentru o plimbare virtuală de 30 de minute, care începe pe West 72nd Street şi continuă în inima Central Park, trecând pe la monumentul John Lennon Memorial din Strawberry Fields, apoi Wagner Cove, Bethesda Terrace şi The Glade. De asemenea, trebuie remarcat faptul că vizita este comentată de un ghid.
 
Poţi şi să traversezi Podul Brooklyn, să vizitezi celebrul muzeu de artă modernă MoMa sau să descoperi secretele miticei gări Grand Central Station. Pentru toţi cei care au iubit New-York-ul mai întâi din filme, iată ocazia de a-şi face propriul film. Farmecul, romantismul şi suspansul marelui oraş le vor însoţi fiecare pas.

 

Foto: Recommend Magazine

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici