Statele Unite lansează raiduri aeriene în Libia, vizând poziţii ale reţelei teroriste Stat Islamic

Armata Statelor Unite a iniţiat, luni, o campanie de raiduri aeriene în Libia, vizând, la solicitarea Administraţiei libiene susţinută de ONU, poziţii ale reţelei teroriste Stat Islamic.

21082 afișări
Imaginea articolului Statele Unite lansează raiduri aeriene în Libia, vizând poziţii ale reţelei teroriste Stat Islamic

Statele Unite lansează raiduri aeriene în Libia, vizând poziţii ale reţelei teroriste Stat Islamic

Guvernul libian susţinut de Naţiunile Unite a cerut Statelor Unite să distrugă poziţiile organizaţiei teroriste Stat Islamic, informează NBC News şi BBC News.

Fayez Serraj, liderul Consiliului prezidenţial susţinut de ONU, a declarat luni că avioane americane au bombardat deja oraşul Sirt, fieful reţelei teroriste Stat Islamic, situat în nordul Libiei, la peste 400 de kilometri de Tripoli.

"Consiliul prezidenţial a solicitat susţinerea directă a Statelor Unite pentru bombardamente punctuale. Primele raiduri aeriene au avut loc luni, în oraşul Sirt, generând numeroase victime", a spus Serraj.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici