SUA: copil de şase ani, împuşcat după ce a intrat într-o curte pentru a recupera o minge

Un copil de şase ani a fost împuşcat după ce a intrat într-o curte pentru a recupera o minge de baschet. SUA se confruntă cu un val de incidente violente în care se folosesc arme, potrivit BBC.

1538 afișări
Imaginea articolului SUA: copil de şase ani, împuşcat după ce a intrat într-o curte pentru a recupera o minge

SUA: copil de şase ani, împuşcat după ce a intrat într-o curte pentru a recupera o minge

Un martor a relatat că împuşcăturile au avut loc după ce o minge de baschet s-a rostogolit în curtea suspectului. Copilul însoţit de partenerii de joacă s-a dus să recupereze mingea, dar proprietarul a ţipat la ei. Imediat, la uşa acestuia au apărut părinţii fetei, iar suspectul a deschis focul.

Tatăl a fost rănit grav, fiind împuşcat în spate. Fata a fost rănită după ce fragmente de glonţ i-au perforat obrazul, în timp ce mama ei a fost împuşcată în mână. După incident, bărbatul a dispărut dar ulterior s-a predat la Poliţie.

Împuşcăturile fac parte dintr-o serie de incidente violente cu arme de foc din SUA, în care sunt implicaţi tineri americani.

În Texas, o majoretă în vârstă de 18 ani a fost împuşcată şi grav rănită marţi, după ce a încercat din greşeală să intre într-un autovehicul. În statul New York, o tânără în vârstă de 20 de ani a fost împuşcată şi ucisă sâmbătă după ce un prieten a intrat cu maşina lor pe o alee greşită. În Missouri, un adolescent de 16 ani a fost împuşcat în cap şi în braţ după ce a sunat la uşa greşită, în căutarea fraţilor săi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici