SUA: Un tren de pasageri a deraiat şi s-a răsturnat, în California. Numeroase persoane au fost rănite - FOTO, VIDEO

Un tren de călători regional a deraiat şi s-a răsturnat, marţi, în statul american California, după ce a lovit un camion, 51 de pasageri fiind răniţi, dintre care unii sunt în stare critică, relatează ABC News.

372 afișări
Imaginea articolului SUA: Un tren de pasageri a deraiat şi s-a răsturnat, în California. Numeroase persoane au fost rănite - FOTO, VIDEO

SUA: Un tren de pasageri a deraiat şi s-a răsturnat, în California. Numeroase persoane au fost rănite (Imagine: AP/Mediafax Foto)

Accidentul a avut loc în comitatul californian Ventura, situat la nord-vest de oraşul Los Angeles.

Un tren regional al companiei Metrolink a lovit un camion şi a deraiat, după ce a lovit un camion la o trecere la nivel cu calea ferată. Cel puţin trei vagoane ale trenului de pasageri s-au răsturnat.

Şoferul camionului a suferit răni uşoare şi a fost reţinut de poliţie.

Cincizeci şi unu de pasageri au fost răniţi în accident, unii fiind în stare gravă, iar echipele de salvare au intervenit cu ambulanţe şi elicoptere.

Potrivit unor surse, unul dintre vagoane a luat foc din cauza impactului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici