Testamentul lui Berlusconi: controlul afacerilor va fi preluat de copiii cei mai mari

Copiii cei mai mari ai lui Silvio Berlusconi, Marina şi Pier Silvio, vor controla împreună imperiul de afaceri fondat de acesta, a anunţat joi o sursă apropiată familiei. Informaţia a apărut după ce testamentul fostului premier a fost desecretizat, potrivit Reuters.

426 afișări
Imaginea articolului Testamentul lui Berlusconi: controlul afacerilor va fi preluat de copiii cei mai mari

Testamentul lui Berlusconi: controlul afacerilor va fi preluat de copiii cei mai mari

Marina şi Pier Silvio Berlusconi, care deţin deja roluri executive în anumite părţi ale afacerii, vor deţine participaţii egale, în valoare de aproximativ 53%, în holdingul Fininvest, a declarat sursa. Marina prezidează Fininvest, în timp ce Pier Silvio s-a ocupat de afacerea TV MFE-MediaForEurope.

Barbara, Eleonora şi Luigi Berlusconi, cei trei copii ai săi din a doua căsătorie, au fost mai puţin implicaţi în afacerea de familie.

Berlusconi, care a murit pe 12 iunie la vârsta de 86 de ani, a luat decizia privind moştenirea încă din 2006. Testamentul se afla într-un plic nesigilat şi era datat 19 ianuarie 2022,

Berlusconi a mai lăsat moştenire câte 100 de milioane de euro fratelui său mai mic, Paolo, şi partenerei sale, Marta Fascina. De asemenea, el i-a lăsat 30 de milioane de euro lui Marcello Dell'Utri, un partener de afaceri şi prieten apropiat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici