Trafic aerian normal în Europa, cu 28.500 de zboruri anunţate

Spaţiul aerian european era practic liber de restricţii joi, cu excepţia câtorva zone restrânse, iar traficul trebuia să revină la normal în Europa, cu 28.500 de zboruri prevăzute, a anunţat Organizaţia europeană pentru navigaţie aeriană, Eurocontrol, într-un comunicat.

20 afișări
Imaginea articolului Trafic aerian normal în Europa, cu 28.500 de zboruri anunţate

Trafic aerian normal în Europa, cu 28.500 de zboruri anunţate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Traficul aerian ar trebui să se desfăşoare normal în Europa, joi, cu 28.000-29.000 de zboruri", a dat asigurări Eurocontrol. Au fost anunţate 28.500 de zboruri, subliniază organizaţia.

"Este aşteptat un număr mic de anulări, din cauza câtorva restricţii de zbor limitate şi a unor probleme logistice întâmpinate de companii la reluarea activităţii", precizează ea.

Joi, spaţiul aerian din Europa era "practic liber, cu excepţia unei părţi din sudul Finlandei, sudul Norvegiei, nordul Scoţiei şi estul Suediei", precizează Eurocontrol.

Un număr de 22.189 din cele 28.087 de zboruri anunţate miercuri au fost efectuate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici