Tragedii de Sfântul Valentin: Cum şi-au pierdut mai multe persoane viaţa din cauza furtunii din Marea Britanie

Mai multe persoane şi-au pierdut viaţa în Marea Britanie în noaptea Sfântului Valentin din pricina unei furtuni puternice.

381 afișări
Imaginea articolului Tragedii de Sfântul Valentin: Cum şi-au pierdut mai multe persoane viaţa din cauza furtunii din Marea Britanie

Tragedii de Sfântul Valentin: Cum şi-au pierdut mai multe persoane viaţa din cauza furtunii din Marea Britanie

Un pensionar a murit în timp ce lua masa alături de soţia lui. Cei doi se aflau într-o croazieră pe Canalul Mânecii în momentul în care un val uriaş a spart geamul vasului şi l-a ucis pe bărbat, relatează dailymail.co.uk.

În Centrul Londrei, o mamă a trei copii a murit după ce o parte a unei clădiri care s-a prăbuşit a căzut pe autoturismul pe care ea îl conducea.

O altă victimă a fost Sophie Williams, gravidă în luna a noua. Ea a murit într-un accident de maşină cauzat de condiţile meteo nefavorabile, lângă Tredegar, Ţara Galilor.

O tânără de 20 de ani, Sophie, şi ea însărcinată, a murit în timp ce se afla cu logodnicul ei, Ben Morgan, într-un accident de maşină produs tot în Ţara Galilor.

Ben Morgan conducea maşina după ce amândoi fuseseră la o cină de Sfântul Valentin în momentul în care un autoturism din direcţia opusă a intrat în ei. "Impactul a fost în totalitate pe partea lui Sophie. Eram logodiţi şi plănuiam să ne căsătorim după ce se năştea copilul. Ne decisesem deja asupra numelui Kayleigh. Am pierdut tot ce iubeam", a declarat acesta. "Încă nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. Cu o zi înainte râdeam şi eram entuziasmaţi de copilul care se va naşte", a mai spus el.


 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici