Treisprezece români au fost condamnaţi în Franţa pentru furtul într-o lună a 4,1 tone de metale

Treisprezece români au fost condamnaţi în Franţa, vineri, pentru furtul în decurs de puţin peste o lună la sfârşitul lui 2012 a 4,1 tone de metale, conform parchetului din Colmar, în provincia Haut-Rhin, relatează Le Figaro în pagina de Internet.

236 afișări

Conform substitutului procurorului din Colmar, Aline Klein, este vorba de "un adevărat jaf". "Aceste persoane acţiunonau în grupuri de 12 până la 15 persoane", a subliniat magistratul.

Cei 13 acuzaţi au primit pedepse care pleacă de la 8 luni la 4 ani de închisoare. Condamnările cele mai mari au fost pentru trei indivizi acuzaţi că au agresat în septembrie 2012 cu bare de fier un gardian de noapte în timpul unui furt dintr-o companie din regiunea specializată în recuperarea şi reciclarea metalului.

În total, cei 13 condamnaţi au comis opt furturi şi o altă tentativă între septembrie şi noiembrie 2012, reuşind să fure 4,1 tone de metal, în special cupru.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici