Trump şi Cruz, câte două victorii în tabăra republican. Clinton, învinsă de Sanders în două state

Donald Trump şi Ted Cruz au înregistrat câte două victorii în cursa prezidenţială republicană, în timp ce, în tabăra democrată, Hillary Clinton a câştigat în Louisiana, iar Bernie Sanders în Nebraska şi Kansas.

2847 afișări
Imaginea articolului Trump şi Cruz, câte două victorii în tabăra republican. Clinton, învinsă de Sanders în două state

Trump şi Cruz, câte două victorii în tabăra republicană; Clinton, învinsă de Sanders în două state

Donald Trump a câştigat scrutinul republican în statele Kentucky şi Louisiana, în timp ce Ted Cruz a a obţinut victorii în Maine şi Kansas.

În tabăra democrată, Hillary Clinton a câştigat în statul Louisiana, dar Bernie Sanders s-a clasat pe primul loc în Nebraska şi Kansas.

În acest context, Donald Trump a cerut un scrutin pentru departajare cu Ted Cruz, îndemnându-i pe ceilalţi candidaţi să se retragă.

"Aş vrea un scrutin direct pentru departajare cu Ted Cruz", a declarat Donald Trump.

La rândul său, Ted Cruz a sugerat că a venit vremea ca Marco Rubio şi John Kasich să se retragă din cursa pentru desemnarea candidatului republican la funcţia de preşedinte al Statelor Unite.

"Atât timp cât câmpul electoral rămâne divizat, Donald Trump este favorit", a subliniat Ted Cruz.

În momentul de faţă, în tabăra republicană, Donald Trump are 12 victorii, în timp ce Ted Cruz, şase.

În tabăra democrată, Hillary Clinton a câştigat în 11 state, iar Bernie Sanders are şapte victorii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici