Trup carbonizat, găsit într-un vehicul ars, suspectat a fi al ambasadorului grec în Brazilia/ Analiza ADN va dura cel puţin 30 de zile

Poliţia braziliană suspectează că trupul carbonizat găsit în interiorul unui vehicul incendiat în Rio de Janeiro ar putea fi cel al ambasadorului grec în Brazilia, care a fost dat dispărut săptămîna aceasta, informează The Guardian.

2110 afișări
Imaginea articolului Trup carbonizat, găsit într-un vehicul ars, suspectat a fi al ambasadorului grec în Brazilia/ Analiza ADN va dura cel puţin 30 de zile

Trup carbonizat, găsit într-un vehicul ars, suspectat a fi al ambasadorului grec în Brazilia

UPDATE: Analiza ADN a trupului carbonizat, presupus a fi al ambasadorului grec, va dura cel puţin 30 de zile

Departamentului de Omucideri din regiunea Baixada Fluminense a comunicat că va analiza ADN-ul trupului carbonizat, găsit în maşina incendiată, care se presupune că aparţine ambasadorului grec în Brazilia, această examinare putând dura cel puţin 30 de zile, informează presa locală.

O sursă a Departamentului de Omucideri a confirmat faptul că trupul carbonizat a fost transportat la un Institut de Medicină Legală pentru a fi examinat.

Poliţia braziliană suspectează că trupul carbonizat găsit în interiorul unui vehicul incendiat în Rio de Janeiro ar putea fi cel al ambasadorului grec în Brazilia, care a fost dat dispărut săptămîna aceasta.

Ambasadorul Kyriakos Amiridis, în vîrstă de 59 de ani, a fost văzut ultima oară luni, într-o suburbie din zona metropolitană a oraşului Rio de Janeiro. Soţia acestuia l-a declarat dispărut miercuri.

Reţeaua de televiziune Globo a prezentat imagini ale vehiculului incendiat în cartierul Nova Iguaçu, unde se presupune că ambasadorul a dispărut. Plăcuţele de înmatriculare ale vehicului incendiat corespund cu cele ale maşinii închiriate de ambasadorul grec.

Un reprezentant al Ambasadei Greciei din Brasilia, capitala Braziliei, a transmis că, oficial, ambasadorul este în concediu, urmând să revină pe 9 ianuarie.

Kyriakos Amiridis este ambasador al Greciei în Brazilia de un an. Anterior, a fost consul general grec în Rio de Janeiro.

Inspectorul poliţiei din Rio, Evaristo Pontes, a declarat ziarului Folha de São Paulo că exclude ipoteza unei răpiri.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici