Turist român în stare de ebrietate într-o barcă pneumatică, salvat la 7 km în largul Italiei

Un turist român în stare de ebrietate a adormit într-o barcă pneumatică, pe o plajă din Italia, fiind purtat de curenţi circa şapte kilometri în Marea Adriatică, de unde a fost salvat de Paza de coastă italiană.

227 afișări
Imaginea articolului Turist român în stare de ebrietate într-o barcă pneumatică, salvat la 7 km în largul Italiei

Turist român în stare de ebrietate într-o barcă pneumatică, salvat la 7 km în largul Italiei (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Incidentul a avut loc miercuri în zona plajei Bibione, situată în apropiere de Veneţia, în nordul Italiei, potrivit site-ului de ştiri NuovaVenezia.it.

Un român în vârstă de 20 de ani aflat în stare de ebrietate după o noapte petrecută cu prietenii a adormit într-o barcă pneumatică, fiind luat de curenţi şi purtat în larg, în Marea Adriatică.

Prietenii românului au observat dispariţia acestuia şi au alertat autorităţile italiene.

Un elicopter al Pazei de Coastă italiene a reuşit să localizeze barca la o distanţă de circa şapte kilometri în larg, iar un echipaj de intervenţie a reuşit salvarea românului, care era deshidratat şi speriat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici