Ucraina acuză Rusia de lansarea unui nou bombardament asupra Kievului. Cel puţin doi copii au murit în urma atacului

  • Rusia a lansat un nou atac cu rachete în noaptea de miercuri spre joi
  • Bombardamentul a vizat capitala Kiev
  • În urma atacului, trei persoane au fost ucise, printre care şi doi copii, iar alte 14 rănite
384 afișări
Imaginea articolului Ucraina acuză Rusia de lansarea unui nou bombardament asupra Kievului. Cel puţin doi copii au murit în urma atacului

Sursa foto: Profimedia

Administraţia militară de la Kiev a declarat într-un comunicat că atacul a lovit regiunea Desnyanskii de la periferia estică a capitalei, precum şi districtul Dniprovkskyi, mai aproape de centru. A fost al 18-lea atac rusesc dat asupra capitalei luna aceasta.

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a declarat că nouă persoane au fost internate în spital pentru a primi îngrijiri medicale. Echipajele de urgenţă au stins incendiile cauzate de obuze.

Alertele de raid aerian sunt în vigoare la Kiev. În urma acestui bombardament, trei persoane şi-au pierdut viaţa, printre care şi doi copii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici