Ucraina îndeamnă UE să adopte noi sancţiuni împotriva Rusiei

Administraţia prooccidentală de la Kiev a cerut, vineri, Uniunii Europene să analizeze posibilitatea impunerii de noi sancţiuni Rusiei pentru implicarea în conflictul separatist din estul Ucrainei, relatează AFP.

263 afișări
Imaginea articolului Ucraina îndeamnă UE să adopte noi sancţiuni împotriva Rusiei

Ucraina îndeamnă UE să adopte noi sancţiuni împotriva Rusiei

"Trebuie menţinută opţiunea unor noi sancţiuni", a declarat ambasadorul Ucrainei la UE, Constantin Ielisiev.

"Rusia continuă jocul, încercând să creeze un paravan de fum în estul Ucrainei", a adăugat diplomatul ucrainean.

Preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko, se va deplasa la Bruxelles săptămâna viitoare, la reuniunea Partidului Popular European, unde se va întâlni cu noul preşedinte al Consiliului European, Donald Tusk.

Potrivit unor surse, Poroşenko nu va participa la reuniunea şefilor de stat şi de guvern din ţările UE, unde se va discuta despre criza ucraineană.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici