Un bărbat înarmat a pătruns într-un campus universitar din Florida. Autorul incidentului, împuşcat mortal de poliţie

Trei persoane au fost rănite într-un schimb de focuri produs în campusul Universităţii din Florida, autorul atacului fiind ulterior împuşcat mortal de forţele de poliţie, relatează ABC News, în pagina electronică.

514 afișări
Imaginea articolului Un bărbat înarmat a pătruns într-un campus universitar din Florida. Autorul incidentului, împuşcat mortal de poliţie

Un bărbat înarmat a pătruns într-un campus universitar din Florida (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Incidentul a avut joi dimineaţă în apropiere de biblioteca universităţii.

Autorităţile locale au anunţat într-o conferinţă de presă că autorul atacului a fost ucis după ce a deschis focul asupra forţelor de poliţie.

Presa americană a relatat, anterior, că un bărbat înarmat a pătruns în campusul Universităţii din Florida, iar mai multe focuri de armă au fost auzite în apropierea bibliotecii, fiind rănite trei persoane. Starea acestora nu este cunoscută şi nu este clar dacă cei răniţi sunt studenţi.

Studenţii au primit o alertă în care erau sfătuiţi să stea departe de uşi şi ferestre. Aceasta clasifica incidentul drept o "situaţie periculoasă".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici