Un belgian a fost acuzat că a furnizat arme autorilor atentatului de la Paris, în care cel puţin 130 de oameni, între care doi români, au fost ucişi

Autorităţile din Belgia au acuzat un bărbat belgian că ar fi furnizat arme autorilor atentatului de la Paris, care a avut loc în noiembrie 2015, relatează site-ul agenţiei Reuters.

273 afișări
Imaginea articolului Un belgian a fost acuzat că a furnizat arme autorilor atentatului de la Paris, în care cel puţin 130 de oameni, între care doi români, au fost ucişi

Un belgian a fost acuzat că a furnizat arme autorilor atentatului de la Paris din 2015

"Persoana a fost reţinută înainte de Crăciun pentru a fi interogată. Problema are legătură cu furnizarea de arme", a declarat miercuri un purtător de cuvânt pentru procurorii belgieni federali.

Persoana în cauză a fost acuzată pentru participarea la activităţiile unei organizaţii teroriste.

Cel puţin 130 de oameni, între care doi români, au fost ucişi şi mai mult de 350 răniţi, în urma atentatelor produse în noiembrie 2015 în Franţa. Atacurile au fost revendicate de reţeaua teroristă Stat Islamic, care a susţinut că acestea sunt o reacţie la ofensele aduse profetului musulman Mahomed şi la raidurile aeriene efectuate de Franţa în Siria şi Irak.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici