Un individ care a încercat să atace un grup de agenţi de poliţie cu un cuţit a fost împuşcat mortal la Madrid

Un individ care a încercat să atace agenţi de poliţie cu un cuţit a fost împuşcat mortal, vineri, la periferia oraşului spaniol Madrid, anunţă autorităţile, conform cotidianului El Mundo.

755 afișări
Imaginea articolului Un individ care a încercat să atace un grup de agenţi de poliţie cu un cuţit a fost împuşcat mortal la Madrid

Sursa foto: profimedia

Incidentul a avut loc în apropierea unui centru medical din cartierul Villaverde, situat la periferia Madridului. Mai multe persoane observaseră un individ suspect şi alertaseră poliţia. La sosirea echipajului, individul a încercat să îi atace cu un cuţit pe agenţi.

Poliţiştii au tras iniţial focuri de avertisment şi, în contextul în care bărbatul continua să se apropie periculos, l-au împuşcat. Un agent de poliţie a suferit răni uşoare în urma atacului.

Agresorul, un bărbat în vârstă de 35 de ani de origine africană, a decedat în urma rănilor suferite.

Autorităţile spaniole încearcă să stabilească circumstanţele exacte ale incidentului şi motivul comportamentului agresorului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici