Un român este acuzat în Italia de o serie de tâlhării care vizau bătrâni. Poliţia are o înregistrare în care bărbatul tâlhăreşte o pensionară într-un ascensor - VIDEO

Un român în vârstă de 28 de ani este acuzat, în Italia, de comiterea a cel puţin zece tâlhării împotriva unor bătrâni, poliţia prezentând o înregistrare în care bărbatul tâlhăreşte o pensionară într-un ascensor, relatează site-ul Leggo.it.

448 afișări
Imaginea articolului Un român este acuzat în Italia de o serie de tâlhării care vizau bătrâni. Poliţia are o înregistrare în care bărbatul tâlhăreşte o pensionară într-un ascensor  - VIDEO

Un român este acuzat în Italia de o serie de tâlhării care vizau bătrâni

Autorităţile îi atribuie cel puţin zece tâlhării românului Iulian Gabriel C., în vârstă de 28 de ani, specializat în agresarea persoanelor vârstnice.

Ancheta a început în noiembrie 2012, după ce o bătrână a fost agresată în scara unui bloc din oraşul italian Mestre (nord-est) de un tânăr căruia îi deschisese uşa. Bătrâna a fost bătută în lift şi i s-a furat un lănţişor de aur. În urma agresiunii, femeia a avut nevoie de 21 de zile de spitalizare. Scena a fost filmată de sistemul video de supraveghere, iar poliţia italiană prezintă înregistrarea ca probă împotriva românului.

Românul a fost identificat pe baza descrierii făcută de victimă, fiind identificat pentru că lăsase amprente pe uşa scării blocului. Suspectul a fost arestat în martie 2013.

El vânduse la o casă de amanet lănţişorul furat, obţinând pe el 820 de euro. Ulterior, poliţia a descoperit că românul a comis alte cel puţin zece tâlhării, în oraşele italiene Mestre şi Veneţia, precum şi în Germania.

Imigrantul urmează să fie pus sub acuzare pentru furt calificat şi agresiuni.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici