Un susţinător al echipei islandeze de fotbal, înjunghiat duminică în Paris după terminarea meciului

Un susţinător al echipei islandeze de fotbal a fost grav rănit cu două lovituri de cuţit, duminică seara, la scurt timp după ce s-a încheiat meciul dintre Franţa şi Islanda, informează Le Figaro, citând informaţii publicate de Le Parisien.

975 afișări
Imaginea articolului Un susţinător al echipei islandeze de fotbal, înjunghiat duminică în Paris după terminarea meciului

Un susţinător al echipei islandeze de fotbal, înjunghiat duminică în Paris după terminarea meciului

Agresiunea a avut loc pe strada Dunkerque din Paris, situată în cel de-al zecelea arondisment, în jurul orei locale 23.30.

Bărbatul, un poliţist englez care susţinea echipa de fotbal a Islandei, a fost lovit la nivelul abdomenului.

Acesta a fost transportat la spitalul Pitié –Salpêtrière şi a fost operat. Potrivit unei surse din cadrul poliţiei, viaţa sa nu mai este în pericol.

Soţia acestuia a lansat alerta în momentul după ce soţul ei a fost înjunghiat.

Agresorul a fost reţinut. Acesta a susţinut că nu vorbeşte limba franceză şi că nu are niciun document asupra sa.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici