Una dintre cele mai mari companii aeriene din lume, ”păgubită” de angajaţi. Un hoţ are o slăbiciune pentru îngheţata care trebuie servită clienţilor

Cathay Pacific a anunţat că investighează mai multe cazuri de furt, după ce alimente, băuturi alcoolice şi alte obiecte au dispărut din avioane. Compania aeriană mai anunţă că hoţul mai are o ”slăbiciune” şi pentru îngheţată.

2896 afișări
Imaginea articolului Una dintre cele mai mari companii aeriene din lume, ”păgubită” de angajaţi. Un hoţ are o slăbiciune pentru îngheţata care trebuie servită clienţilor

Una dintre cele mai mari companii aeriene din lume, ”păgubită” de angajaţi. Un hoţ are o slăbiciune pentru îngheţata care trebuie servită clienţilor

Potrivit BBC, presa din Hong Kong (ţara în care este înregistrată compania) relatează că de vină ar fi unii dintre agajaţi, însă şeful companiei, Rupert Hogg, susţine că vina ar putea fi în altă parte.

”Cea mai mare problemă a noastră acum este un furtişag, iar vina nu ar aparţine neapărat stwearzilor. Pierdem sticluţe cu vin şi lucruri de acest gen din avioane sau din procesul de alimentare”, a declarat Rupert Hogg.

Până acum, şase angajaţi sunt bănuiţi că ar fi în spatele furturilor şi ar putea înfrunta pedepse disciplinare. Totodată, întregul staff al companiei a fost avertizat printr-un email intern că există ”zero toleranţă” pentru cei care fură obiecte din avioane.

Catahay Pacific a mai întâmpinat astfel de incidente în trecut. În 1993, liderul unei greve generale a fost concediat după ce a fost prins în timp ce fura nuci şi sticle cu apă.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici