Ungaria va găzdui un exerciţiu NATO la care vor participa inclusiv militari români

Ungaria va găzdui, în perioada 14-21 septembrie, un exerciţiu militar al Alianţei Nord-Atlantice la care va participa personal din cel puţin şapte ţări, inclusiv din România, informează MTI.

785 afișări
Imaginea articolului Ungaria va găzdui un exerciţiu NATO la care vor participa inclusiv militari români

Ungaria va găzdui un exerciţiu NATO la care vor participa inclusiv militari români (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Foto)

La exerciţiul militar NATO "Brave Warrior 2015" vor participa 1.800 de militari din Ungaria, România, Slovacia, Ucraina, Slovenia, Croaţia şi Statele Unite.

Statele Unite vor participa cu cel mai mare contingent, format din 500 de militari.

Exerciţiul NATO va fi coordonat de comandanţi militari ungari şi are rolul de a demonstra capacităţile colective de apărare, în scopul menţinerii stabilităţii Europei.

Manevrele militare se vor derula în principal în poligoane din regiunea Varpalota, situată în vestul Ungariei.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici