UPDATE Luarea de ostatici într-o clădire din Paris s-a încheiat/ Agresorul a fost reţinut

Autorul luării de ostatici de la Paris a fost reţinut de autorităţi, iar persoanele sechestrate au fost eliberate, anunţă serviciile de securitate franceze, citate de cotidianul Le Figaro. Un individ înarmat a luat ostatice două persoane într-o clădire din Paris, dar autorităţile franceze exclud ipoteza unui act terorist, informează site-ul cotidianului Le Figaro.

5332 afișări
Imaginea articolului UPDATE Luarea de ostatici într-o clădire din Paris s-a încheiat/ Agresorul a fost reţinut

Luare de ostatici într-o clădire din Paris

Conform echipelor de intervenţie, autorul luării de ostatici era un bărbat cu probleme psihice.

Incidentul a avut loc într-o clădire din zona Petites Écuries, în arondismentul 10 al capitalei Franţei.

Potrivit site-ului FranceBleu.fr, bărbatul a luat trei ostatici şi susţinea că are asupra sa o bombă şi un pistol. Individul voia să ia legătura cu Ambasada Iranului din Paris.

Autorităţile franceze au mobilizat efective de amploare la locul incidentului şi poartă negocieri cu autorul luării de ostatici.

Incidentul s-a desfăşurat în sediul firmei de publicitate Mixicom.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici