VIDEO Cel puţin 5 morţi şi peste 12.000 de sinistraţi în Madagascar, din cauza ciclonului Enawo

Cel puţin cinci persoane au murit şi alte peste 12.000 sunt sinistrate în Madagascar după ce ciclonul Enawo a traversat ţara, potrivit unor date comunicate de Biroul Naţional de Gestionare a Catastrofelor (BNGC), relatează Le Figaro.

562 afișări
Imaginea articolului VIDEO Cel puţin 5 morţi şi peste 12.000 de sinistraţi în Madagascar, din cauza ciclonului Enawo

VIDEO Cel puţin 5 morţi şi peste 12.000 de sinistraţi în Madagascar, din cauza ciclonului Enawo (Imagine: accuweather.com)

BNGC a anunţat, de asemenea, că 7 persoane au fost rănite şi 10.288 au fost strămutate, în special în Antananarivo, unde miercuri au avut loc evacuări din cauza ploilor.

 

 

 

Alerta a fost ridicată, rafalele de vânt având acum o viteză mai mică (65 de kilometri pe oră) în comparaţie cu cele care au avut loc marţi în nordul ţării (290 de kilometri pe oră).

Potrivit organizaţiei Crucea Roşie, acesta este cel mai puternic ciclon care a lovit Madagascarul din 2012.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici