VIDEO Mass-media turcă a difuzat o înregistrare video cu presupusul autor al atentatului de la Istanbul

Mass-media din Turcia a difuzat o înregistrare video de tip "selfie" cu presupusul autor al atentatului comis în noaptea de Revelion la un club de noapte din Istanbul, soldat cu 39 de morţi, majoritatea străini, relatează Fox News.

833 afișări
Imaginea articolului VIDEO Mass-media turcă a difuzat o înregistrare video cu presupusul autor al atentatului de la Istanbul

VIDEO Mass-media turcă a difuzat o înregistrare video cu presupusul autor al atentatului de la Istanbul (Twitter/ Captură video)

În înregistrarea difuzată de posturile turce de televiziune apare presupusul atacator care se filmează pe sine cu un telefon mobil în piaţa Taksim din Istanbul. Nu se ştie deocamdată dacă materialul a fost realizat înainte sau după atacul de la clubul Reina.

Nu au fost prezentate argumente care să explice de ce autorităţile ar crede că bărbatul care apare în înregistrare este un suspect sau cum a fost obţinut materialul video.

Autorităţile turce au anunţat că fac progrese în identificarea atacatorului, care este încă în libertate şi că cel puţin opt persoane au fost reţinute în legătură cu atentatul.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici