Washington Examiner: Putin are semne de cancer terminal? Ultima apariţie a preşedintelui Rusiei stârneşte controverse

Sănătatea lui Putin a fost pusă sub semnul întrebării de când a ordonat invazia în februarie. Faţa şi gâtul liderului rus sunt umflate în ultimele apariţii, iar experţii sugerează că fie ia steroizi, fie urmează tratament de chimioterapie.

59889 afișări
Imaginea articolului  Washington Examiner: Putin are semne de cancer terminal? Ultima apariţie a preşedintelui Rusiei stârneşte controverse

Sursa FOTO - Serviciul de presă prezidenţial rus

Recent a fost publicat un clip video cu preşedintele rus Vladimir Putin aflat într-o ipostază neobişnuită. El strânge masa cu mâinile în timpul unei întâlniri televizate cu ministrul Apărării Serghei Şoigu. 

Despre Serghei Şoigu sunt informaţii că a suferit de probleme cardiace potrivit Washington Examiner.

Sănătatea lui Putin a fost pusă sub semnul întrebării de când a ordonat invazia în februarie. Faţa şi gâtul liderului rus  sunt umflate în ultimele apariţii, iar experţii sugerează că fie ia steroizi, fie urmează tratament de chimioterapie. Putin a fost vizitat de un medic specializat în cancer tiroidian de 35 de ori şi de un specialist de 59 de ori între 2016 şi 2020, potrivit publicaţiei ruse de investigaţie Proekt.

Putin ar putea lua doze mari de steroizi pentru o problemă de spate, a declarat Fiona Hill, un expert în Rusia care a servit în administraţiile prezidenţiale americane, a declarat pentru Politico în februarie.

"Putin nu arată atât de grozav. Este foarte umflat", a spus Hill. „Ştim că s-a plâns că are probleme cu spatele. Chiar dacă nu este ceva mai rău decât atât, ar putea fi că ia doze mari de steroizi sau ar putea fi altceva. Se pare că există o urgenţă pentru asta, care poate fi determinată şi de factori personali”.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a negat informaţiile despre deteriorarea sănătăţii lui Putin de-a lungul anilor, inclusiv la începutul acestei luni când a fost întrebat dacă Putin a suferit o intervenţie chirurgicală pentru cancer tiroidian.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici