Zeci de răniţi în urma unui grav accident produs pe o autostradă din Italia

Cel puţin 40 de persoane au fost rănite, 16 necesitând spitalizare, după ce un autocar a intrat în coliziune cu un camion, marţi după-amiază, pe o autostradă din Italia, afirmă surse citate de cotidianul La Repubblica.

2175 afișări
Imaginea articolului Zeci de răniţi în urma unui grav accident produs pe o autostradă din Italia

Cel puţin 40 de răniţi în urma unui grav accident produs pe o autostradă din Italia (Imagine: Il Tempo/ Mediafax Arhiva Foto)

Accidentul a avut loc în zona nodului rutier de la periferia oraşului Bologna, pe autostrăzile A1/A14, în zona Casalecchio.

Un autocar în care erau zeci de persoane a intrat în coliziune cu un TIR.

Potrivit bilanţului preliminar, cel puţin 40 de persoane au fost rănite, iar circulaţia este blocată în totalitate pe un sens, formându-se coloane pe o distanţă de aproape zece kilometri.

Surse citate de agenţia ANSA au declarat că 16 persoane au necesitat spitalizare, iar două au răni de gravitate medie.

Autorităţile italiene cercetează cauzele producerii accidentului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici