Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 24 mai 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

151 afișări

Procurorii DNA i-au plasat sub control judiciar pentru 60 de zile pe rectorul şi prorectorul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” sub acuzaţia de instigare la şantaj, în dosarul privind ameninţarea jurnalistei Emilia Şercan, precizează Direcţia.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a fost revoltat de comentariile făcute de Traian Băsescu legat îngheţarea relaţiilor cu alinţa PSD-ALDE. Potrivit liderului UDMR, Băsescu este doar un om „bătrân, obosit, care mai caută câţiva ani în Parlamentul European pentru a-şi asigura o pensie liniştită, dar nu are nimic de spus”.

Programul "O familie, o casă", aflat în stadiu de proiect, ar putea înlocui prevederile programului "Prima Casă", potrivit ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici. Acesta a spus ieri că proiectul se adresează familiilor şi are o serie de avantaje faţă de programul "Prima Casă".

Ministerul Transporturilor a pus în dezbatere publică proiectul de ordonanţă de urgenţă pentru reglementarea activităţii de ridesharing. Proiectul are în vedere crearea unui sistem unitar de reglementare a activităţilor de transport alternativ, care funcţionează prin intermediul unor platforme digitale, prin autorizarea administrativă a acestora pe o perioadă de trei ani.

Cetăţenii din Cehia şi Irlanda sunt aşteptaţi, azi, la urne pentru a-şi alege reprezentanţii în viitorul Legislativ European. Diferenţa între cele două ţări fiind aceea că în Cehia scrutinul va continua şi mâine, când vor avea loc alegeri şi în Malta, Letonia şi Slovacia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici