HOROSCOP 14 noiembrie. Noi începuturi la final de săptămână pentru trei zodii. Energia lor este la cote ridicate

Săptămâna se încheie cu intrarea Lunii în semnul Berbecului, semn de nou început pentru zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător).

12986 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 14 noiembrie. Noi începuturi la final de săptămână pentru trei zodii. Energia lor este la cote ridicate

HOROSCOP 14 noiembrie 2021

HOROSCOP 14 noiembrie - Berbec

Luna intră în semnul naşterii tale astăzi, motiv pentru care această duminică s-ar putea să te surprindă cu multă energie şi o bună dispoziţie de invidiat. Dacă au fost activităţi pe care nu ai apucat să le faci ieri sau pentru care nu te-ai simţi în stare, ai toate şansele să revii asupra lor astăzi şi să le duci la bun sfârşit. Ai toate atuurile pentru o zi minunată, indiferent de cum alegi s-o petreci.

HOROSCOP 14 noiembrie - Taur 

Luna ajunge astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că s-ar putea să te enervezi foarte uşor la unele lucruri. Pe de altă parte, tot la fel de uşor îţi trece şi orice supărare pe care ai putea să o ai astăzi, din diverse motive. Aşadar, până la finalul zilei, s-ar putea să schimbi starea de spirit de mai multe ori, în funcţie de gesturile şi reacţiile celor din jurul tău.

HOROSCOP 14 noiembrie - Gemeni

Luna poposeşte azi în casa vieţii sociale din horoscopul tău solar, prilej numai bun să îţi faci timp în programul de astăzi pentru întâlniri cu prietenii, în cazul în care nu ai aranjat ceva deja în acest sens. Îţi va prinde foarte bine să te vezi cu ei, să schimbaţi notiţe despre cum v-a mers în ultima perioadă şi să le ceri sfatul în legătură cu unele situaţii mai puţin plăcute experimentate cândva relativ recent.

HOROSCOP 14 noiembrie - Rac 

Luna progresează în casa statului social din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea să ajungi astăzi în unele ipostaze în care atenţia tuturor este aţintită asupra ta. Trebuie să ai mare grijă cum te porţi şi ce impresie laşi celor de lângă tine, căci în caz contrar, s-ar putea să-ţi fie mai greu să consolidezi acele relaţii care pot să îţi aducă multe beneficii pe viitor. Aşadar, trebuie să dai dovadă de diplomaţie.

HOROSCOP 14 noiembrie - Leu

Luna intră azi în casa călătoriilor din astrograma ta solară, prilej numai bun să părăseşti jungla urbană şi să mergi într-o mini-excursie cu cei dragi undeva la ţară, la munte sau la un lăcaş de cult care îţi dă o stare de bine ori de câte ori îl vizitezi. Această schimbare de peisaj te va ajuta să vezi cu alţi ochi unele situaţii de viaţă pentru care nu ai găsi o rezolvare până-n acest moment.

HOROSCOP 14 noiembrie - Fecioară 

Luna ajunge astăzi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că este o zi bună pentru a discuta cu persoana iubită anumite oportunităţi de investiţie la care tu sau cel de lângă tine v-aţi gândit în ultima perioadă. Este cu atât mai important să ajungeţi la un consens dacă acest lucru implică să apelaţi la bugetul vostru comun, la nişte resurse la care aţi contribuit amândoi în aceeaşi proporţie.

HOROSCOP 14 noiembrie - Balanţă 

Luna intră azi în casa parteneriatelor din astrograma ta generală, ceea ce denotă faptul că este o zi perfectă astăzi pentru a o petrece cu partenerul de viaţă. Fie că alegeţi să faceţi ceva special sau doar să vă uitaţi împreună la televizor pe canapeaua din sufragerie, cert este că vă va prinde foarte bine să discutaţi lejer despre cele întâmplat peste săptămână, fără să fiţi presaţi într-un fel sau altul de timp sau program.

HOROSCOP 14 noiembrie - Scorpion 

Luna poposeşte azi în casa sănătăţii din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că astăzi trebuie să te concentrezi pe reîncărcarea bateriilor pentru săptămâna viitoare, cu atât mai mult dacă ai avut parte de o săptămână dificilă, în care te-ai confruntat cu mult stres şi oboseală. Ai nevoie şi de o astfel de zi în care să o laşi mai uşor cu activităţile, să ăui odihna pe primul loc în lista ta de priorităţi generale.

HOROSCOP 14 noiembrie - Săgetător

Luna intră astăzi în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, ceea ce constituie o oportunitate perfectă pentru a petrece mai mult timp alături de cei dragi. În cazul în care eşti single, te vei bucura negreşit de mai multă atenţie din partea admiratorilor(oarelor) şi nu este exclus chiar să întâlneşti pe cineva extrem de interesant, care îţi atrage atenţia. Este, de asemenea, un moment din săptămână perfect pentru hobby-urile şi pasiunile tale.

HOROSCOP 14 noiembrie - Capricorn

Luna poposeşte azi în casa familiei din astrograma ta solară, prilej numai bun să petreci mai mult timp cu cei dragi. Dacă ai fost invitat(ă) să participi la masă cu familia, de exemplu, încearcă să nu dai cu piciorul acestei oportunităţi, mai ales dacă nu v-aţi văzut de mult în tihnă. Este un moment din săptămână ideal în care să afli ce au mai făcut, să le spui ultimele realizări de la locul de muncă.

HOROSCOP 14 noiembrie - Vărsător

Luna îşi face azi intrarea în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că îţi va face bine să acorzi astăzi timp celor dragi din jur, fie că vorbim de familie, prieteni sau alte persoane apropiate. Eşti într-o dispoziţie socială şi-ţi va face bine să te decuplezi de la rutina ta obişnuită de duminică pentru a petrece mai mult timp de calitate alături de cei care apreciază compania ta şi ţin la tine.

HOROSCOP 14 noiembrie - Peşti

Luna poposeşte astăzi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar, fapt pentru care s-ar putea să te numeri printre norocoşii(oasele) zodiacului care fac bani astăzi în loc să îi strice. Fie că este vorba de proiecte ori de ore suplimentare la serviciu sau de ceva ce faci pe cont propriu, este clar oricum că te poziţionezi ferm pe o traiectorie ascendentă din punct de vedere financiar. Recompensele nu se vor lăsa aşteptate.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici