HOROSCOP 21 ianuarie. Eveniment astral rar, cu surprize pentru trei zodii. Unele probleme se rezolvă ca prin minune

Luna din Fecioară aderă azi la un Mare Trigon pe semne de Pământ cu Uranus din Taur şi Venus retrogradă din Capricorn, indiciu că zodiile de Pământ au parte astăzi de o zi cu evenimente pozitive în plan profesional sau în raport cu apropiaţii.

13247 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 21 ianuarie. Eveniment astral rar, cu surprize pentru trei zodii. Unele probleme se rezolvă ca prin minune

HOROSCOP 21 ianuarie. Eveniment astral rar, cu surprize pentru trei zodii. Unele probleme se rezolvă ca prin minune

HOROSCOP 21 ianuarie - Berbec

În această zi din săptămână, stai bine cu randamentul şi lucrurile arată foarte bine şi pe plan financiar. S-ar putea ca productivitatea de care dai dovadă să te ajute să accesezi unele oportunităţi demne de luat în seamă la locul de muncă sau după orele de program, dacă mai faci şi alte lucruri pe lângă serviciu. S-ar părea că te-ai poziţionat pe o curbă ascendentă în acest sector de viaţă şi faci paşi clari în direcţia unui statut mai bun în domeniul tău principal de activitate. În plus, te înţelegi bine cu şefii şi eforturile tale nu vor trece neobservate.

HOROSCOP 21 ianuarie - Taur 

Eşti într-o dispoziţie foarte bună, poate şi pentru că se întâmplă azi lucruri frumoase în plan sentimental şi/ sau în relaţie cu copiii. Eşti pe aceeaşi lungime de undă cu ei, iar dacă timpul vă permite, nu ar fi rău să vă bucuraţi de el şi de preocupările voastre comune. De asemenea, se anunţă o zi reuşită şi pentru nativii(ele) care sunt la început de drum cu persoana iubită ori care încearcă să stabilească o legătură cu cineva special. Dacă ai programată azi o întâlnire romantică, fii sigur(ă) că lucrurile vor merge bine. În plus, debordezi de creativitate şi inspiraţie.

HOROSCOP 21 ianuarie - Gemeni

Se arată azi o zi reuşită pentru nativii(ele) care trebuie sau care vor să se ocupe de chestiuni casnice sau domestice. Într-un fel sau altul, ajung să pună punct unor probleme de lungă durată, unor situaţii cărora nu li s-a găsit o rezolvare până acum, fie că nu au fost pe deplin conştienţi(te) de ele, fie din cauză că le-au ignorat. Mai este însă de tras înainte ca lucrurile să intre pe direcţia cea bună în casă şi în familie, dar din câte se pare, sunt pe drumul cel bun, iar apropiaţii au disponibilitatea de a face şi ei eforturi.

HOROSCOP 21 ianuarie - Rac 

Astrele îţi potenţează astăzi abilităţile de comunicare şi socializare, motiv pentru care nu ar trebui să te sperie eventualele şedinţe, audienţe, interviuri sau negocieri pe care le ai programate pe parcursul zilei. Ba chiar s-ar putea să constaţi că, în ciuda unor diferenţe de viziune, obiectivele tale şi ale interlocutorilor sunt similare sau, dacă nu, compatibile, ceea ce vă ajută să navigaţi mai uşor eventualele momente care pot conduce la tensiuni. În alte cazuri, aspectele cosmice ale zilei pot aduce şi veşti bune cu privire la viitor, la unele proiecte cu bătaie lungă ce au stagnat probabil în ultima vreme.

HOROSCOP 21 ianuarie - Leu 

Te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care se intersectează cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul unor investiţii. În unele cazuri, ar putea fi vorba de unele proiecte la serviciu sau după orele de program, dar în domeniul de activitate, iar în altele, de activităţi în alte sectoare cu care nativii(ele) acestui semn se îndeletnices în timpul liber. Ba chiar s-ar putea să fii nevoit(ă) să fii selectiv(ă) în anumite momente, astfel încât să te asiguri că poţi să te achiţi aşa cum trebuie de toate angajamentele pe care ţi le-ai luat.

HOROSCOP 21 ianuarie - Fecioară

Luna se află astăzi în semnul naşterii tale, iar odată cu tranzitul ei, se formează o configuraţie astrală specială care îţi poate aduce tot felul de oportunităţi şi beneficii. Pe de-o parte, este vorba de atenţia celor din jur, care te fac să te simţi apreciat(ă) atât la locul de muncă, dar mai ales în cuplu şi în familie. De asemenea, este o zi bună în care să ai mai multă grijă de tine, fie că alegi să-ţi faci un mic cadou, să te dedici hobby-urilor după program ori să ieşi undeva frumos cu persoana iubită. Meriţi ce-i mai bun.

HOROSCOP 21 ianuarie - Balanţă

Eşti mai conectat(ă) azi decât în multe zile la intuiţia ta, la ceea ce îţi spune instinctul să faci în legătură cu situaţiile experimentate în plan domestic sau profesional. Dacă ai trecut recent prin evenimente mai puţin plăcute la serviciu sau acasă, vei vedea că îţi va fi mai uşor să le procesezi şi să internalizezi lecţiile pe care le-ai primit. În alte cazuri, aspectele astrale ale zilei te pot ajuta să eviţi conjuncturi care ţi-ar fi fost nefaste. Trebuie doar să asculţi ceea ce îţi spune instinctul şi să acţionezi ca atare. Vei vedea că deţii deja răspunsurile căutate.

HOROSCOP 21 ianuarie - Scorpion 

Te animă astăzi tot felul de idei şi viziuni de viitor, în viaţa profesională şi cea personală. În plus, ai lângă tine oameni care cred în tine şi care te ajută într-o manieră sau alta să îţi atingi obiectivele. În alte cazuri, un proiect sau o iniţiativă te poate aduce mai aproape de persoane care îţi împărtăşesc convingerile şi idealurile, de la care ai multe de învăţat. Nu este exclus, de asemenea, ca această zi să fie una a veştilor bune care te iau prin surprindere şi care îţi redau speranţa că unele eforturi rămase nerecompensate vor fi răsplătite curând.

HOROSCOP 21 ianuarie - Săgetător 

În plan profesional, lucrurile merg ca pe roate. Te înţelegi bine cu superiorii, te simţi apreciat(ă) şi admirat(ă) şi nu doar la nivel declarativ; mai exact, s-ar putea să te intersectezi cu oportunităţi care îţi pot aduce un plus la salariu sau care te pun pe direcţia potrivită către o mărire de salariu. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de proiecte suplimentare, care pe lângă recunoaşterea pe care le-o pot aduce acestor nativi(e), le oferă şi un supliment financiar care le satisface unele nevoi imediate care, altfel, le-ar fi pus în pericol destul de mare bugetul acestor zile.

HOROSCOP 21 ianuarie - Capricorn

Eşti într-o formă mentală de invidiat, iar în acest sens, te ajută mai ales perspectiva practică asupra lucrurilor care se întâmplă acum în viaţa ta. Încerci să priveşti partea bună a lucrurilor, să nu te împotmoleşti de lucrurile care nu au mers conform planului. Ai încredere în tine că, într-o formă sau alta, o vei scoate la capăt şi că, poate, este mai bine că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. În cazul în care lucrezi într-un domeniu creativ, vestea bună pentru tine este aceea că ai inspiraţie şi găseşti soluţii originale pentru toate problemele întâmpinate.

HOROSCOP 21 ianuarie - Vărsător

Aspectele astrale de azi te ajută să dai dovadă de asertivitate, să te impui cu succes atât în plan profesional, cât şi la nivel familial. Te ajută în acest sens şi faptul că simţi când ar fi cazul să plusezi şi când să laşi de la tine, ceea ce te aduce cu un pas mai aproape de obiectivul pe care ţi l-ai propus. Pe de altă parte, va trebui să îţi înfrunţi unele temeri, căci va trebui să deschizi şi unele subiecte deloc comode, care au rămas măturate sub covor multă vreme. În cele din urmă, lucrurile se vor rezolva.

HOROSCOP 21 ianuarie - Peşti

Interacţionezi bine astăzi cu toţi cei cu care iei contactul, atât pe plan profesional, cât şi la locul de muncă. Vă animă idealuri similare şi comunicaţi eficient, semn că orice telefon, e-mail sau discuţie de astăzi duce la un rezultat. Aşadar, este o zi favorabilă pentru nativii(ele) care desfăşoară astăzi negocieri, fie în privinţa unui proiect, fie pentru continuarea sau legarea unui parteneriat. De asemenea, vei constata că lucrurile merg mai bine şi în cuplu, acolo unde poţi aborda fără teamă de conflict şi unele subiecte pe care le-ai evitat în ultima vreme sau poate l-ai ignorat, din diverse motive.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici