HOROSCOP 21 martie 2023. Capricorn şi Taur, pregătiţi-vă pentru schimbări majore

  • Capricornii sunt încurajaţi să-şi asume riscuri şi să experimenteze în această săptămână, pentru a obţine creştere şi expansiune.
  • Pentru Vărsător, este momentul să se concentreze pe odihnă şi să investească timp şi energie în crearea unui mediu acasă care reflectă creativitatea şi bucuria.
  • Pentru Peşti, este timpul să lase trecutul în urmă şi să se deschidă posibilităţii de a-şi găsi dragostea, chiar dacă acest lucru poate suna înfricoşător.
28411 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 21 martie 2023. Capricorn şi Taur, pregătiţi-vă pentru schimbări majore

Berbec: Energia lunii noi în semnul tău îţi încurajează să transmutezi ruşinea şi să mergi cu încredere prin portalul plăcerii.

Taur: Luna nouă îţi oferă spaţiu pentru a curăţa şi elimina ceea ce nu îţi mai serveşte niciun beneficiu. 

Gemeni: Depăşirea limitelor creative este un subiect important pentru tine sub vraja acestei luni noi.

Rac:  Pur şi simplu trebuie să fii spontan şi să-ţi laşi busola interioară să conducă.

Leu: Oferă-ţi permisiunea de a face un salt spre credinţă. 

Fecioară: Capacitatea ta de a atrage miracole creşte chiar acum. 

Balanţă: Luna nouă în Berbec îţi reaminteşte puterea ta de a negocia şi de a trăi viaţa în conformitate cu propriile tale termeni şi condiţii.

Scorpion: Adresează  credinţei profund înrădăcinate că valoarea ta ca persoană este într-un fel proporţională cu cât oferi altora.

Săgetător: Săptămâna aceasta te concentrezi pe cariera ta, creşterea şi extinderea acesteia.

Capricorn: În această săptămână, concentrează-te pe creşterea şi extinderea ta prin ieşirea din zona de confort şi prin luarea de decizii curajoase.

Vărsător: Alocă timp pentru odihnă şi îngrijire, în timp ce aduci bucurie, frumuseţe şi creativitate în casa şi grădina ta.

Peşti: Lasă deoparte resentimentele şi deschide-te posibilităţii de a iubi şi a trăi o poveste de dragoste, chiar dacă poate fi înfricoşător.

Sursa - Vogue

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici