HOROSCOP Joi, 12 ianuarie. Marte iese din retrogradare. Zodiile îşi calculează mai bine riscurile

Marte se întoarce azi la mersul direct prin semnul Gemenilor, astfel că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) îşi vor calcula mai bine riscurile la care se expun în perioada următoare.

30253 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Joi, 12 ianuarie. Marte iese din retrogradare. Zodiile îşi calculează mai bine riscurile

HOROSCOP 12 Ianuarie - Berbec

Marte începe azi să tranziteze în sens direct casa comunicării din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să gestionezi mai uşor în perioada următoare anumite interacţiuni cu ceilalţi. Îţi ţii mai uşor în frâu emoţiile şi ştii cum să te impui asertiv, fără a lăsa impresia că virezi în agresivitate în discursul pe care îl abordezi. Aşadar, ai mai multe şanse de a-ţi convinge interlocutorii că merită să aibă încredere în ceea ce spui şi crezi. Aşadar, dacă ai programate interviuri profesionale sau întâlniri de afaceri, cu siguranţă vei obţine acum ceea ce sperai de pe urma lor.

HOROSCOP 12 Ianuarie - Taur

Marte revine astăzi pe traiectoria firească prin casa banilor din horoscopul tău solar, astfel că se prefigurează o perioadă în care ţii mai uşor cont de bugetul pe care îl ai, în care reuşeşti să îţi protejezi mai bine fondurile de riscul unor investiţii nu tocmai înţelepte. Îţi dai seama acum când este cazul să mergi înainte cu unele infuzii de capital şi când este cazul să ai răbdare, să mai aştepţi. Aşadar, se prefigurează o perioadă bună pentru nativii(ele) care urmăresc să se refacă după nişte decizii nu tocmai bune pe care le-au luat în plan financiar de curând.

HOROSCOP 12 Ianuarie - Gemeni

Marte se întoarce azi la mersul direct prin semnul naşterii tale. Îţi păstrezi nivelul ridicat de energie de care ai dat dovadă în perioada următoare, dar felul în care o gestionezi este unul mai productiv. Aşadar, scade riscul de a-ţi disipa forţele în mai multe direcţii, de-a începe mai multe activităţi fără a le duce la bun sfârşit. De asemenea, interacţionezi mai bine cu cei din jur, în sensul în care nu rişti să laşi impresia unei persoane agresive celor din jur. Se vede clar că dai dovadă de asertivitate, că te impui într-un mod care nu lezează de fapt.

HOROSCOP 12 Ianuarie - Rac

Marte se mişcă de azi înainte pe o traiectorie firească prin casa subconştientului din astrograma ta generală. Aşadar, reuşeşti să ai o relaţie mai bună cu trecutul decât ai avut în ultima perioadă. Ba mai mult, s-ar putea să îţi fie mai uşor să îţi (re)descoperi forţa de a te rupe de unele persoane sau situaţii care nu reprezintă ceva bun pentru tine. În felul acesta, îţi croieşti drum către un nou început, cu toate că s-ar putea să te sperie într-un fel sau altul ideea de a te arunca în necunoscut, de a face loc noului în viaţa ta.

HOROSCOP 12 Ianuarie - Leu

Marte se întoarce azi la mersul direct prin casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din astrograma ta solară. Din acest motiv, s-ar putea să observi că unele relaţii de prietenie şi/ sau proiecte în care eşti implicat(ă) sau pe care le coordonezi evoluează în linie dreaptă, cu mai puţine obstacole şi sincope decât în ultima vreme. În plus, scade riscul de a intra în iniţiative păguboase ori care nu te avantajează pe alte planuri, astfel că nu trebuie să îţi faci griji prea mari în legătură cu investiţiile pe care le vei face în perioada care va urma.

HOROSCOP 12 Ianuarie - Fecioară

Marte începe să se mişte azi din nou în sens direct prin casa carierei din horoscopul tău general. Cu alte cuvinte, te vei bucura în următoarea perioadă de o evoluţie mai lină, mai uşor predictibilă, pe plan profesional. Lucrurile încep să se aşeze în favoarea ta în relaţia cu superiorii sau cu alte persoane importante din domeniul tău de activitate. Aşadar, nu mai apar la fel de multe situaţii în care ţi-e teamă că s-ar putea să laşi impresia unei persoane care încearcă prea mult să se impună. Asertivitatea şi spiritul de iniţiativă îţi sunt apreciate la adevărata lor valoare.

HOROSCOP 12 Ianuarie - Balanţă

Marte revine astăzi la mersul în sens direct prin casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Aşadar, s-ar putea să ai parte de mai mult succes în perioada aceasta dacă organizezi o deplasare în străinătate sau la distanţă de casă, dacă urmează să susţii un examen sau să te ocupi de unele treburi birocratice. Aşadar, dacă au existat recent situaţii în care graba a stricat treaba pe aceste planuri, vei observa că lucrurile încep să revină la normal în perioada următoare, că greşelile comise mai înainte îşi găsesc într-un fel sau altul o rezolvare.

HOROSCOP 12 Ianuarie - Scorpion

Marte se mişcă de azi înainte în sens direct prin casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar, astfel că se arată o perioadă mai bună pentru nativii(ele) implicaţi(te) în colaborări sau care au făcut investiţii împreună cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrează. Se mai calmează atmosfera în interiorul acestor relaţii şi se potoleşte avântul care v-a condus în nişte direcţii nu tocmai potrivite în perioada următoare.

HOROSCOP 12 Ianuarie - Săgetător

Marte începe să se mişte azi din nou în sens direct prin casa parteneriatelor din astrograma ta generală, astfel că interacţiunile cu ceilalţi se duc de pe poziţii mai liniştite în perioada care urmează. Dacă ai avut parte de tensiuni în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu colaboratorii, vei constata că lucrurile revin pe făgaşul normal de azi înainte. Pe de altă parte, s-ar putea să rămână la fel de puternică influenţa competiţiei pe care o ai la serviciu, să îi simţi încă destul de puternic răsuflarea în cafă. Foloseşte-o ca pe un motor care să te ajute să te motivezi, să îţi găseşti mai uşor ritmul şi motivaţia de a merge mai departe cu ceea ce ţi-ai propus să realizezi. Doar aşa vei evolua.

HOROSCOP 12 Ianuarie - Capricorn

Marte începe azi să traverseze din nou în sens direct casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta solară, astfel că te bucuri de un plus de creativitate şi energie în perioada care urmează. Nu se poate spune că acestea ţi-au lipsit în ultimele săptămâni, dar poate că nu ai văzut rezultatele la care te aşteptai din partea lor. Aşadar, îţi este mai uşor acum să te organizezi, să îţi direcţionezi forţa şi randamentul către ceva clar, care aduce roade şi avantaje pentru tine mai târziu. Se vede că te-ai poziţionat pe o curbă ascendentă şi că lucrurile merg bine.

HOROSCOP 12 Ianuarie - Vărsător

Marte revine azi la traiectoria sa firească prin casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, motiv pentru care se prefigurează o perioadă mai bună în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Este posibil să fi avut parte de destul de multe conflicte în ultima vreme, dar se pare că atmosfera a revenit pe o traiectorie mai bună, că aţi făcut pace într-un fel sau altul cu unele lucruri care v-au dat bătăi de cap şi care au scos în evidenţă diferenţe mari de viziune între voi. Toleranţa ajută mult în contexte complicate ca acesta de-acum.

HOROSCOP 12 Ianuarie - Peşti

Marte începe să se mişte azi în sens direct prin casa familiei din horoscopul tău solar, astfel că s-ar putea să observi o calmare a spiritelor în planul vieţii domestice. Dacă ai avut parte de tensiuni în raport cu cei dragi, lucrurile vor începe să revină la normal de azi începând. În anumite privinţe, s-ar putea totuşi ca atmosfera să rămână destul de încărcată, astfel că poate ar fi indicat să mai eviţi o perioadă acele subiecte de discuţie care au stârnit o avalanşă de reproşuri în ultima vreme, care v-au adus în pragul unor certuri de proporţii foarte mari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici