HOROSCOP Marţi, 16 august – O veste schimbă complet ziua acestor zodii. Şanse de bani pentru două din ele

Mercur din Fecioară face azi un trigon armonios la Uranus din Taur, astfel că zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) întâlnesc persoane şi află lucruri care le pot schimba în mod neaşteptat norocul în bine.

14706 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Marţi, 16 august – O veste schimbă complet ziua acestor zodii. Şanse de bani pentru două din ele

HOROSCOP Marţi, 16 august – O veste schimbă complet ziua acestor zodii. Şanse de bani pentru două din ele

HOROSCOP 16 august - Berbec

Este posibil astăzi să apară oportunităţi în sfera banilor, cum ar fi şansa de a realiza profituri pe lângă salariu, din activităţi cu care te îndeletniceşti de obicei în afara programului sau cu unele cu care cochetezi doar din când în când. S-ar putea să afli de aceste proiecte chiar prin intermediul unui coleg de muncă sau al unei persoane cu care ai mai colaborat în trecut. Cert este că acest lucru constituie o surpriză plăcută pentru tine, venită într-un moment în care chiar aveai nevoie de un plus la buget, fie pentru a acoperi goluri, fie pentru un concediu.

HOROSCOP 16 august - Taur
O experienţă trăită astăzi alături de partenerul de viaţă şi/ sau de cei mici trezeşte în tine trăiri sau sentimente cu care nu te-ai mai întâlnit de multă vreme. Parcă eşti mai energic(ă) decât de obicei, mai deschis(ă) decât în alte momente. În cazul unora dintre nativi(e), s-ar putea să fie vorba, de exemplu, despre o nouă relaţie sentimentală, despre prezenţa unei persoane speciale abia cunoscute. În alte situaţii, un moment frumos trăit în compania celor dragi schimbă cu totul vibraţia zilei pentru nativii(ele) afaţi(te) într-o relaţie consacrată. În orice caz, este clar că te simţi bine în pielea ta.

HOROSCOP 16 august - Gemeni
Viaţa de familie îţi rezervă astăzi întâmplări care te ajută să îţi consolidezi echilibrul interior sau să ţi-l recuperezi, asta în cazul în care nu ai avut parte de un sfârşit de săptămână anterior prea liniştit. Ceva ce ţi se înâmplă acasă îţi oferă o revelaţie, ceva care te ajută să îţi pui ordine în minte şi în suflet. Ori poate că ai parte de o discuţie cu cineva apropiat care te ajută să treci mai uşor peste un episod de viaţă mai puţin plăcut ori peste o întâmplare din trecutul familial care te urmăreşte încă într-un fel sau altul.

HOROSCOP 16 august - Rac
S-ar putea să ai parte azi de o discuţie care schimbă în bine modul în care priveşte anumite chestiuni care ţin de viitor. Poate că îţi ajustează perspectiva şi te ajută să vezi o oportunitate acolo unde credeai că te aşteaptă un eşec sau pur şi simplu îţi oferă confirmarea de care ai nevoie că eşti pe drumul cel bun. Oricum ar sta lucrurile, cert este că eşti mai animat(ă), mai pus(ă) pe fapte mari decât oricând în ultima vreme. Pentru alţi(te) nativi(e), este o zi bună pentru a discuta despre proiecte cu colaboratorii, pentru a pune ţara la cale.

HOROSCOP 16 august - Leu
În cazul în care ai o afacere, acesta este momentul ideal din această perioadă în care să plănuieşti o investiţie sau chiar să o faci, asta dacă te gândeşti la ea de ceva vreme. S-ar părea că ai lua în calcul toate riscurile şi că este momentul propice în care să te dezvolţi. De asemenea, este de bun augur să investeşti în relaţii cu persoane importante din domeniul în care lucrezi şi/ sau de la locul de muncă. Dacă ai şansa de a te apropia de ele, merită să le inviţi în oraş, de exemplu, să le faci cinste azi.

HOROSCOP 16 august - Fecioară

Ai o stare de spirit foarte bună astăzi şi se vede acest lucru cu ochiul liber. Iar cum stai bine cu dispoziţia, acest lucru îţi dă şi mai multă încredere în perspectiva ta, în modul în care vezi lucrurile într-o privinţă sau alta. Aşadar, nu este exclus astăzi să ai parte de un moment de evrika, de-o soluţie pentru o problemă presantă care apare de nicăieri. Sau poate că eşti suficient de inspirat(ă) încât să ceri sfatul persoanei cele mai potrivite să te ajute într-un anumit context. Oricare ar fi situaţia, este clar că vezi luminiţa de la capătul tunelului.

HOROSCOP 16 august - Balanţă
S-ar putea să fii astăzi într-o dispoziţie destul de fluctuantă, dar vestea bună este aceea că eşti mai receptiv(ă) decât de obicei la mesajele pe care ţi le trimite subconştientul. Aşadar, există posibilitatea de a repera unele oportunităţi pozitive care altfel ar fi trecut pe lângă tine. Sau poate că identifici la timp unele evenimente sau persoane de care ar trebui să te opreşti. În orice caz, este clar ai o conexiune mai bună cu instinctele proprii, cu mesajele menite să te protejeze ori să te ajute să mergi mai departe. Încearcă să menţii această legătură, să profiţi de ea.

HOROSCOP 16 august - Scorpion

Astrele scot astăzi în evidenţă faptul că tu şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi aveţi aceleaşi planuri de viitor, că vă animă aceleaşi lucruri pe termen lung. Acest lucru vă ajută să faceţi faţă mai uşor eventualelor diferenţe de opinie cu care v-aţi putea confrunta pe parcursul acestei zile. De asemenea, este o zi bună în care să vorbiţi despre proiectele voastre, în care să trasaţi o direcţie pentru ceea ce urmează să faceţi în perioada care urmează. Nu este exclus să faceţi progrese încă de astăzi, să clarificaţi unele chestiuni care au rămas nelămurite pân-acum.

HOROSCOP 16 august - Săgetător
Te numeri astăzi printre nativii(ele) care se bucură de un nivel crescut de randament în plan profesional. Începi ziua cu bine pe acest plan şi s-ar putea ca progresele să apară mult mai repede decât te-ai aşteptat. În unele cazuri şi mai fericite, există posibilitatea ca cei(le) născuţi(te) în acest semn să-şi finalizeze în timp record sarcinile pentru astăzi şi să se apuce de cele pe mâine. Cu alte cuvinte, îţi găseşti repede ritmul, iar rezultatele nu întârzie să apară, indiferent de ceea ce ţi-ai propus să realizezi până la finele zilei. Nu-ţi face griji, răsplata vine şi ea curând.

HOROSCOP 16 august - Capricorn

Eşti pe aceeaşi lungime de undă astăzi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici, astfel că dacă sunteţi în concediu, de exemplu, sau v-aţi propus să face ceva împreună astăzi, voia bună este garantată. De asemenea, în cazul în care eşti single, dar îţi place cineva, există posibilitatea să se lege ceva astăzi, să ieşiţi la o întâlnire sau să primeşti un semn după o aşteptare nu tocmai scurtă. Impresionezi plăcut prin felul în care gândeşti, iar acest lucru lasă o impresie plăcută atât celor pe care îi ai mai de mult lângă tine, cât şi persoanelor noi.

HOROSCOP 16 august - Vărsător
Gestionezi astăzi bine situaţiile cu potenţial ridicat de tensiune, astfel că dacă apar în familie conjuncturi de acest gen, vei găsi cu uşurinţă modalitatea cea mai bună de a dezamorsa bomba înainte să fie prea târziu. S-ar putea să te ajute şi faptul că poate ai mai întâlnit situaţii similare în trecut ori probabil ştii cum să îi abordezi pe cei dragi când îşi arată o anumită latură. În orice caz, este cert faptul că lucrurile merg bine între voi, cu toate că există posibilitatea de a se remarca în anumite momente anumite diferenţe de personalitate şi/ sau de viziune.

Peşti

Te afli şi tu astăzi printre nativii(ele) care reuşesc să comunice bine pe limba tuturor. Ştii să profiţi de acele contexte în care punctele voastre de vedere se întâlnesc şi să le potenţezi astfel încât să ajungeţi la un consens. Aşadar, se anunţă o zi numai bună pentru negocieri sau discuţii care privesc proiecte în care eşti deja implicat(ă). Se ajunge relativ uşor la concluzii care avantajează pe toată lumea, la un rezultat care nu implică nişte compromisuri prea mari de partea ta. Profită de acest climat astral pentru a lămuri unele aspecte rămase neclare pentru o vreme prea îndelungată.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici