VIDEO Accidentare pentru Larisa Iordache în calificările pentru finala la bârnă. Sportiva din România va rămâne în concurs

Gimnasta română Larisa Iordache are şanse mari să se califice în finala probei de la bârnă, după ce a fost notată cu 14.133 în calificările de duminică, de la Ariake Gymnastics Center. Iordache s-a accdentat uşor la gleză, după aterizare.

3035 afișări
Imaginea articolului VIDEO Accidentare pentru Larisa Iordache în calificările pentru finala la bârnă. Sportiva din România va rămâne în concurs

Sursa foto: Captura Video Eurosport

Larisa Iordache a evoluat în prima subdiviziune a concursului şi a părut că a avut o problemă la aterizare, la glezna la care a fost operată de mai multe ori la tendonul ahilean.

După câteva minute, de la ceea ce a părut că ar fi o agravare a accidentării sale la gleznă, Larisa Iordache a părut că şi-a revenit, în urma intervenţiei echipajului medical.

La momentul redactării acestei ştiri, Larisa Iordache ocupa locul 3 în clasamentul provizoriu, având şanse mari să rămână clasată în primele 8 concurente până la finalul calificărilor, clasamentul final urmând a fi stabilit oficial în jurul orei 16.00, ora României.

:

Larisa Iordache participă doar în concursul de la bârnă, ea resimţind dureri la gleznă, motiv pentru care a decis să se retragă din celelalte probe.

În competiţia de gimnastică mai evoluează pentru România şi Maria Larisa Holbură, care a fost notată cu 12.700 la bârnă, 12.200 la sol şi 13.166 la sărituri, urmând să evolueze şi la paralele.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici