Video Jurnal din Madrid. Scriitorul Gelu Vlaşin: "E cumplit, dar lumea este pregătită să treacă peste asta”

  • Gelu Vlaşin este în izolare cu familia la Madrid de două săptămâni
  • În a 14-a zi petrecută acasă, a filmat cum decurge o zi normală de izolare într-un apartament din Madrid
  • Vlaşin îşi petrece timpul cu copiii şi animalele de companie - Toby şi Piratul
  • Cristina, soţia lui Gelu Vlaşin, predă online lecţii de muzică pentru o academie din Madrid
507 afișări

De două săptămâni, scriitorul Gelu Vlaşin, soţia sa Cristina şi cei doi copii ai lor îşi petrec zilele într-un apartament din Madrid. Sunt în izolare, pentru că oraşul este unul dintre cele mai afectate de pandemia de coronavirus. ”E cumplit dar... lumea este pregătită să treacă peste asta şi să-şi intre din plin în activitate când se termină totul”, explică Gelu Vlaşin. Gelu şi Cristina au acum mai mult timp pentru cei doi fii – Darius Andrei şi David Mihai. Totodată, Cristina predă online lecţii de muzică pentru o academie din oraş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici