Arestări în masă după un raid al poliţiei. Drogurile vândute pe piaţa neagră online au fost confiscate

  • Forţele de poliţie au confiscat de pe pieţele negre online mai mult de 6,5 milioane de dolari, precum şi droguri şi arme într-un raid coordonat la nivel internaţional
  • Aproximativ 179 de persoane au fost arestate în toată Europa şi SUA
  • Au fost confiscate 500 kg de droguri şi 64 de arme
2316 afișări
Imaginea articolului Arestări în masă după un raid al poliţiei. Drogurile vândute pe piaţa neagră online au fost confiscate

Sursa foto: profimedia

Forţele de poliţie au confiscat de pe pieţele negre online mai mult de 6,5 milioane de dolari în numerar şi valute virtuale, precum şi droguri şi arme într-un raid coordonat la nivel internaţional. Aproximativ 179 de persoane au fost arestate în toată Europa şi SUA, iar 500 kg de droguri şi 64 de arme au fost confiscate.

„Internetul ascuns nu mai este ascuns”, a spus Edvardas Sileris, directorul Centrului de Criminalitate Cibernetică al Europol.

Operaţiunea, cunoscută sub numele de DisrupTor, a fost un efort comun între Departamentul de Justiţie şi Europol. Infractorii s-au angajat în zeci de mii de vânzări de bunuri şi servicii ilicite în SUA şi Europa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici