Daniel Dragomir a fost dat în urmărire. Este de negăsit după ce a fost condamnat

  • Poliţia Capitalei l-a căutat pe Daniel Dragomir, după ce a fost condamnat definitiv, însă nu l-a găsit
  • Acesta a fost dat în urmărire
  • El a fost condamnat definitiv la 3 ani şi 10 luni de închisoare
3218 afișări
Imaginea articolului Daniel Dragomir a fost dat în urmărire. Este de negăsit după ce a fost condamnat

Daniel Dragomir

UPDATE Daniel  Dragomir, fostul ofiţer SRI, a fost dat în urmărire

Daniel  Dragomir este de negăsit. Poliţia Capitalei l-a căutat pentru a-l închide, după ce azi a fost condamnat definitiv la 3 ani şi 10 luni de închisoare cu executare, însă nu l-au găsit. 

Poliţiştii au făcut verificări la „mai multe adrese în vederea depistării unui bărbat de 42 de ani, condamnat definitiv. Având în vedere că cel în cauză nu a fost găsit, se fac demersurile legale pentru a fi dat în urmărire”, informează Diana Sarca, de la Poliţia Capitalei. 
 
Potrivit unor surse, este vorba de Daniel Dragomir, fostul ofiţer SRI. 
 
Dragomir a fost condamnat azi la 3 ani şi 10 luni de închisoare cu executare de Curtea de Apel Bucureşti. Decizia este definitivă.  
 
În acelaşi dosar, soţia sa, Marinela Zoica Dragomir, a primit 2 ani şi 8 luni de închisoare cu suspendare. Cei doi au fost condamnaţi pentru coruptie. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici