Mario Iorgulescu, fugar în Italia, condamnat definitiv la trei ani de închisoare

  • Mario Iorgulescu a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la trei ani de închisoare cu executare.
  • Fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a fost judecat într-un dosar de lipsire de libertate şi alte violenţe.
5988 afișări
Imaginea articolului Mario Iorgulescu, fugar în Italia, condamnat definitiv la trei ani de închisoare
Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu executare într-un dosar de lipsire de libertate şi alte violenţe. Fapta a avut loc în anul 2015.
 
Mario Iorgulescu este acuzat că, împreună cu alte persoane, a sechestrat un bărbat într-un apartament şi l-a bătut pentru că nu i-ar fi înapoiat o sumă de bani pe care i-o împrumutase.
 
În 2016, Mario Iorgulescu a fost arestat preventiv.
 
În acest moment, fiul preşedintelui Ligii se află în Italia, fiind cercetat şi în dosarul pentru uciderea unui tânăr într-un accident rutier, în septembtie 2019. Potrivit anchetei, acesta ar fi condus beat şi drogat.
 
În acest caz, pe numele lui Mario Iorgulescu a fost emis, pe 15 mai 2020, un mandat de arestare în lipsă
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici