Suspendarea judecătoarei din dosarul 2 Mai, amânată. Cum s-a apărat magistratul

Judecătoarea Ioana Ancuţa Popoviciu, care instrumentează dosarul lui Vlad Pascu, şoferul drogat implicat în accidentul mortal din 2 Mai 2023, scapă de suspendare temporară.

870 afișări
Imaginea articolului Suspendarea judecătoarei din dosarul 2 Mai, amânată. Cum s-a apărat magistratul

Suspendării judecătoarei lui Vlad Pascu

La data de 16 aprilie 2024, ora 15:07, s-a înregistrat pe rolul Consiliului Superior al Magistraturii propunerea Inspecţiei Judiciare privind suspendarea din funcţie a judecătoarei Popoviciu Ioana Ancuţa, judecător în cadrul Judecătoriei Mangalia, informează Consiliul Superior al Magistraturii.

Secţia pentru judecători în materie disciplinară a stabilit termen pentru soluţionare la data de 17 aprilie 2024, ora 10.00.

La data de 16 aprilie 2024, ora 15.55, a fost comunicată judecătoarei citaţia.

Miercuri dimineaţă, judecătoarea a cerut acordarea unui nou termen pentru a se prezenta la soluţionarea propunerii privind suspendarea din funcţie.

„La termenul de judecată din 17 aprilie 2024, Secţia pentru judecători în materie disciplinară a încuviinţat (...) cererea de amânare a judecăţii cauzei formulată de doamna judecător Popoviciu Ioana Ancuţa pentru a garanta dreptul la apărare al acesteia, stabilind un nou termen de judecată la data de 24 aprilie 2024, ora 11:00”, anunţă CSM.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici